KNOTT Romania se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe knott.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. KNOTT Romania poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

KNOTT Romania nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul knott.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa knott[at]knott.ro

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, KNOTT FRANE OSII SRL cu sediul social in Dobroesti, Ilfov. 
Str. Fermei nr. 4 , inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J23/1324/2003, CIF RO7456145, are obligatia de a administra in conditii de siguranta şi numai pentru scopul specificat, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este ofertare si facturare.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele dumneavoastra personale, acestea urmand sa fie folosite in scopuri de reclama,marketing,publicitate,emitere facturi. Refuzul dumneavoastra determina neutilizarea datelor pe care ni le-ati furnizat.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii lor de catre operator şi sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, reprezentantii legali ai persoanei vizate, salariatii operatorului şi partenerii contractuali ai acestuia,organelor abilitate.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date (cu modificarile şi completarile ulterioare) si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, aveti urmatoarele drepturi privind colectarea şi prelucrarea datelor personale: dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de informare (art. 12), de acces la date (art. 13), de opozitie (art. 15), de a va adresa justitiei (art. 18). Totodata ,aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc sis a solicitati stergerea datelor .Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la sediul nostru. Datele dumneavoastra nu vor fii transferate in alte state.

  1. Aspecte generale privind utilizarea de cookie-uri de catre acest website

    Site-ul www.knott.ro utilizeaza cookie-uri. Acest Site este sub controlul si este operat de catre KNOTT Frane Osii SRLsediul in Str. Fermei 2-4 , Domnesti, Ilfov.
    Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea, administrarea si dezactivarea “cookie”-urilor utilizate de Site-ul www.knott.ro "Site".
    In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta prin sectiunea "Contact " de pe Site.
    Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza. 

    2. Scopul utilizarii cookie-urilor de catre Site

    Acest Site foloseste cookie-uri din urmatoarele considerente:
    • pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
    • pentru a genera statistici despre traficul pe site 

    3. Definirea “cookie-urilor de pe Site. 

    Pe site se folosesc cookie-uri HTTPS. Un cookie HTTPS sau un modul cookie este un text special, deseori codificat, trimis de un web-server unui web browser și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către web browser, de fiecare dată când accesează acel server. Un site web care foloseste HTTPS are cookies care impiedica transmiterea lor catre o pagina non-HTTPS chiar daca aceasta este localizata la acelasi URL. Un cookie HTTPS nu este accesibil prin mijloace/ metode non http (care include si HTTPS), cum ar fi Java Script neputand fi tinta unor atacuri de tip cross –site scripting. Un cookie este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator depe care se acceseaza Site-ul.
    Cookie-ul este complet “pasiv” nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului.Un cookie este format din doua parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv. 
    Cookie-urile de pe acest site in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si nici nu asigura accesul la date cu caracter personal. 

    4. Rolul cookie-urilor de pe Site 

    In cadrul Site-ul nostru, “cookie”-urile HTTPS joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii serviciilor de care utilizatorul se bucura cum ar fi:
    • oferirea de feedback asupra modului cum este utilizat Site-ul, astfel incat acesta sa poata fi facut si mai eficient si mai accesibil pentru utilizatori; feedback-ul consta in date statistice anonimizate (fara a permite individualizarea utilizatorului).
    • informatii despre traficul pe acest site: tipul browserului folosit, timpul petrecut pe site, numarul de pagini accesate, date despre furnizorul de internet al utilizatorului (nume, tara si judet/regiune). 

    5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest Site? 

    O vizita pe acest site (https://www.knott.ro) poate plasa urmatoarele tipuri cookie-uri:
    • Cookie-uri de analiza (_ga si _gat)
    • Cookie-uri de sesiune (PHPSESSID) 

    Cookie-uri de analiza
    Site-ul “https://www.knott.ro" implementeaza o solutie Google Analytics pentru a colecta informatii despre traficul pe site. De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site, soft-ul de Google Analytics genereaza cookie-uri de analiza. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie-uri, iar daca nu, vor fi generate.  Aceste cookie-uri nu sunt folosite de site-ul https://www.knott.ro pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic. Informatii specifice, cum ar fi adresa IP, nu sunt stocate.
    Pe baza acestor cookie-uri se pot colecta urmatoarele informatii:
    • Tipul de browser folosit si informatii cu privire la furnizorul de internet (ISP) al utilizatorului precum denumire, tara si judet. Nu se colecteaza / acceseaza date cu privire la adresa IP a terminalului utilizatorului.
    • Performanta site-ului
    • Ce pagini au fost accesate
    • Timpul petrecut pe o pagina sau pe mai multe pagini
    Mai multe informatii despre Google Analytics puteti sa gasiti aici. 

    Cookie-urile de analiza se numesc ”_ga si _gat”. Cookie-urile _ga si _gat sunt create si folosite de libraria JavaScript a Google Analytics. La prima accesare a website-ului, libraria Javascript Google Analytics creeaza aceste cookie-uri cu valoare random unice care reprezinta client ID. Acest Client ID este folosit ulterior de catre serverul Google Analytics pentru a identifica un utilizator unic. 

    Cookie-uri de sesiune
    Cookie-ul de sesiune este utilizat pentru identificarea unei vizite pe site-ul https://www.knott.ro. Acesta expira in momentul in care inchideti browserul dvs. Web sau dupa 1.440 secunde de inactivitate. 

    Cookie-ul de sesiune se numeste “PHPSESSID”. La orice vizita pe website Cookie-ul PHPSESSID este creat de webserverul website-ului cu o valoare unica. Acest cookie este folosit pentru a determina o sesiune a unui user. Spre exemplu, daca un user se autentifica cu succes pe website, toate request-urile browser-ului catre webserver sunt atribuite aceluiasi user cat timp cookie-ul nu este expirat sau sters. Daca acest cookie se sterge sau expira, userul trebuie sa se autentifice din nou. Atat cookie-urile de analiza, cat si cele de sesiune de pe Site sunt plasate de domeniul https://www.knott.ro accesat de catre utilizator, a carui adresa apare in bara de adrese a browser-ului. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte,va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.